2/6-2007:
1,8 kg Muntons ekstrakt, 1000g lys Beer Enhancer og 200g glucose opløses i
ca. 7 l vand og bringes i kog. 15g Brewers Gold (6.1) i 60 minutter, 15g
Brewers Gold i 30 minutter og 15g Brewers Gold i 10 minutter sammen med 10ml
Isinglass og 100g havregryn i humlesokken.
Batchen filtreres ikke, men humlesokken
skylles med afkølet kogt vand. 500g glucose tilsættes direkte til gæringskar
sammen med 1,5L kogende vand. Resten af urten tilsættes gæringskar sammen
med ca. 1,2L is og vand til 22L. Batchen tilsættes gæren. Efter få timer
boblede batchen.
9/6-2007:
Batchen omstikkes til andet gærkar. Smagen er egentlig rimelig.
14/6-2007:
Batchen stilles i min "kummekøler" for at give en bedre sedimentation.
25/6-2007: Batchen fyldes
ufiltreret og kold på fad og trykkes med 2 bar. Smager allerede udemærket på
trods af den manglende CO2. Farven er perfekt.