|
|
2/2-2008:
1,8 kg Muntons ekstrakt koges i ca 7 l vand. 10g First Gold i 60min., 10g
First Gold i 30 min., 25g Brewers Gold og 50g havregryn i 10min. samt 10ml
isinglass, 30g Tettnanger i 2 min. 1,5kg 45EBC flydende ekstrakt tilsættes
efter kogning. 500g dextrose tilsættes direkte i gæringskaret sammen med
kogende vand. ½L is, kogeblandingen og vand til 22L tilsættes. Gær tilsættes
og efter nogle timer er gæringen igang.
11/2-2008:
Omhældning
18/2-2008:
Stilles koldt i skuret.
3/3-2008:
Filtreres. Det går utroligt hurtigt, ligesom sidst. Karboneret med ca. 2 bar
tryk og stillet i fryseren.
15/3-2008:
Smager på sagerne: Uhm ! God rund smag.
2/4-2008:
Rigtig god påskebryg.
Her er så bryg nr.
15:
|