Bryg XV

Batch 15 (Amerikansk Brown Ale)

 

Home
Up
Bryg XIV
Bryg XV
Bryg XVI
Bryg XVII
Bryg XVIII
Bryg XIX

 

2/2-2008: 1,8 kg Muntons ekstrakt koges i ca 7 l vand. 10g First Gold i 60min., 10g First Gold i 30 min., 25g Brewers Gold og 50g havregryn i 10min. samt 10ml isinglass, 30g Tettnanger i 2 min. 1,5kg 45EBC flydende ekstrakt tilsættes efter kogning. 500g dextrose tilsættes direkte i gæringskaret sammen med kogende vand. ½L is, kogeblandingen og vand til 22L tilsættes. Gær tilsættes og efter nogle timer er gæringen igang.

11/2-2008: Omhældning

18/2-2008: Stilles koldt i skuret.

3/3-2008: Filtreres. Det går utroligt hurtigt, ligesom sidst. Karboneret med ca. 2 bar tryk og stillet i fryseren.

15/3-2008: Smager på sagerne: Uhm ! God rund smag.

2/4-2008: Rigtig god påskebryg.

Her er så bryg nr. 15:

 

Home | Bryg XIV | Bryg XV | Bryg XVI | Bryg XVII | Bryg XVIII | Bryg XIX