27/7-2008:
Denne gang er der ingredienser til en Amerikansk Pale Ale type
1,8kg medium
flydende ekstrakt koges i ca. 7 l vand. 20g East Kent Golding (5%) blev tilsat og kogte med i 60 minutter.
20g East Kent Golding (5%) kogte med i 30 minutter sammen med 50g
appelsinskal og 10g stjerneanis. 10ml isinglass 50g havregryn og 10g East
Kent Goldings
(5%) i 10 minutter. Efter kogning kom de resterende 1,5kg medium
ekstrakt i. 500g lys ekstrakt tilsættes direkte i gæringskaret sammen med
kogende vand. 1½L is, kogeblandingen og vand til 22L tilsættes. Gær
tilsættes og gæringskaret stilles i bryggers. Det er temmelig varmt, så
gæringen går hurtigt i gang.
3/8-2008:
Øllet omhældes til ny beholder. Dufter godt af humle og de tilsatte
krydderier.
7/8-2008:
Øllet sat i fryser ved 6°C til sedimentation.
17/8-2008:
Øllet filtreret. Farven er som en classic. Humlen er relativt kraftig, men
forhåbentligt fortager den sig. Trykkes med 1,8 bar og stilles i fryser.
27/9-2008:
Hmm. Øllet smagte vist lidt for godt. Ikke mere tilbage.