Bryg XXII

Batch 22a og b (British brown ale)

 

Home
Up
Bryg XX
Bryg XXI
Bryg XXII
Bryg XXIII

 

August+september-2009: Jeg har desværre kommet til at købe en for-humlet maltsirup. Den skulle ikke koges bare hældes på gærkaret og efterfyldes med vand.

Batch 22a og 22b er fremstillet med forhumlet maltsirup. Jeg var desværre nødt til at eksperimentere med hvordan jeg kunne få brugt de sidste fire 1,5 kg forhumlede maltsirup. I 22a tilsatte jeg næsten cirka 2,6kg af maltsiruppen. Dette gave stadig en øl som var temmelig bitter.

I 22b tilsatte jeg cirka 2kg forhumlet maltsirup sammen med almindelig tørret malt. I dette tilfælde kogte jeg cirka 40g aromahumle med i 2 minutter for at give mere smag. Det hjalp gevaldig på smagen, men det er stadig ikke så god øl som hvis man styrer humletilsætningen selv.

 

Home | Bryg XX | Bryg XXI | Bryg XXII | Bryg XXIII