Bryg XXIV

Batch 24 (British brown ale, påskebryg)

 

Home
Up
Bryg XXIV
Bryg XXV

 

7-3-2010: Så gælder det påskebryggen. Ifølge Beercalc 5,4% og en farve på 25ECB

1,5kg flydende medium ekstrakt og 1,5kg flydende lys ekstrakt hældes i cirka 8 liter kogende vand. 25g East Kent Golding koges med i 45 minutter, 20g East Kent i 30 minutter, 10g East Kent Golding, 15g stjerneanis, 20g bitter appelsinskal, 10ml isingglas samt 50g havregryn koges med i 10 minutter. 20g East Kent Golding i 1 minut.

500g medium dry extract og 200g økologisk rørsukker hældes direkte i gærkaret sammen med kogende vand.

Resten hældes i gærkaret og toppes op til 22l vand. Safale S-04 tilsættes.

Gærer ret hurtigt efter.

Påskebryg 2010:

 

Home | Bryg XXIV | Bryg XXV