2/10-2008:
Ale med lidt ekstra. Ifølge Beercalc en dubbel med en kommende
alkoholprocent på 6.4%!.
ca. 2kg
Bavarian dark
flydende ekstrakt koges i ca. 7 l vand. 20g East Kent Golding (5%) blev tilsat og kogte med i 60 minutter.
12g East Kent Golding (5%) kogte med i 30 minutter. 10ml isinglass, 100g havregryn,
10g stjerneanis og 20g Fnuggle
(3.7%) i 10 minutter. 10g Fnuggle (3.7%) i 1 minut. De resterende 2kg
ekstrakt og 500g dextrose tilsættes sammen med kogende vand direkte i
gæringskaret. 1L is, kogeblandingen og vand til 22L tilsættes. Gær tilsættes
og gæringskaret stilles i bryggers.
13/10-2008:
Omhældt til nyt gæringskar. Smagen tegner rigtig godt. Man kan godt smage at
der er styrke i denne.
15/10-2008:
Sat i fryser.
20/10-2008:
Filtreret. Det var ikke så nemt som det plejer at være.